Sale!

Laavakivi käevõru

Original price was: 15,99€.Current price is: 10,99€.

Naturaalsest 6 mm laavakivist käevõru – must tardkivi – annab kandjale elujõudu, julgust, enesekindlust, tasakaalukust, kaitset ja sisendab rahu, on hea emotsioonide maandaja ja aitab negatiivsust vältida.

Laava tervendavatest kividest käevõrud sütitavad teie sisemise tule, jõu, suurendavad loovust, pakuvad juhiseid ja mõistmist.
Antud käevõru on valmistatud looduslikest laavakivi helmestest, mida tuntakse maanduskivina.

Laavakivi puhul usutakse, et selle kivi energia leevendab pingeid, selja- ja menstruatsioonivalu.

Description

Maa tuumast väljuvast vulkaanilisest kivist valmistatud laavakivist käevõrud kehastavad looduse toorest jõudu ja energiat. Usutakse, et need käevõrud oma ainulaadsete omaduste ja sümboolikaga toovad nende kandjatele tasakaalu, maandust ja tugevuse.

Koostis: Laavakivist helmed ja veniv tamiil
Värv: must

Laavakivi käevõru on tuntud järgmiste eeliste poolest:
Maandus ja stabiilsus: Laavakivist käevõrud aitavad ankurdada ja stabiliseerida teie energiat, edendades tasakaalu ja harmoonia tunnet.

Emotsionaalne paranemine: Laavakivide rahustavad omadused võivad aidata emotsionaalsel paranemisel, vähendada ärevust ja soodustada lõõgastumist.

Tugevus ja julgus: Laavakivist käevõrud võivad suurendada sisemist jõudu ja julgust, andes teile võimaluse väljakutsetele vastupidavalt vastu astuda.

Kaitse: Laavakividel arvatakse olevat kaitsvad omadused, mis kaitsevad kandjat negatiivse energia eest ja soodustavad turvatunnet.

Mitmekülgne stressimaandus: Laavakivide sile tekstuur ja nende võime imada eeterlikke õlisid muudavad laavakivist käevõrud populaarseks valikuks loomulikuks stressimaandamiseks, soodustades lõõgastumist ja pingete vähendamist.

Tšakra: juurtšakra – Muladhara tšakra

Vasakul randmel kandmine võimaldab teil kivi eeliseid maksimaalselt ära kasutada. See tugevdab kandja immuunsust. Laavakivi parandab loomulikult teie energiataset ja te ei tunne enam äärmist väsimust. See muudab ka selle kandja julgemaks.

Tänu laavakivi poorsele struktuurile, saate panna kivile natukene oma lemmik eeterlikku õli. 2 või 3 päeva pärast hakkab aroomiteraapia laaval tuhmuma. Võite kasutada neil rohkem õli ja mis tahes muud tüüpi, mida soovite või vajate.

On teatud õlisid, mis säilivad kauem kui 7 päeva. Võite õlisid uuesti peale kanda nii sageli kui soovite ja mis tahes õli, mis teile meeldib.

Kivi suurus: 6mm
Käevõru: Laavakivi ja veniv tamiil, suurus M-L (18-19cm)