Sale!

Taro kaardid Healing Energy Oracle

Original price was: 19,99€.Current price is: 17,99€.

Tarokaardid koos seletustega

Joondage end jumaliku valguse, armastuse, tarkusega autor ja kunstniku Mario Duguay 54 mõttekaardi abil.

Käesoleva tarokaartideteki genereeritud energia avab teile suurema tee transformatsiooniks, vabaduseks ja eneseteostuseks.

Lihtsalt valige kaart, avage end valgustatud kujunditele ja sõnumitele ning laske tervendaval energial äratada teie sisemised tõed, rahu ja õnnistused.

Märkimisväärne kunstiteos kutsub esile värvide ja valguse püha olemuse, häälestades meele ja hinge teadvuse tasanditele, mis toetavad sügavat vaimset tervenemist.

1 in stock

Description

Kaarditootja Mario Duguay on enimmüüdud raamatute „Oraakli inglite ja elu sõnumite juhendkaartide” autor.

Kaartide kohta rohkem:
Oracle of the Angels & Messages of Life juhendamiskaartid enimmüüdud loojalt.
Joondage end jumaliku valguse, armastuse ja tarkusega autori ja kunstniku Mario Duguay 54 mõttekaardi abil.
Käesoleva kaarditeki genereeritud energia tervitab teid suuremale transformatsiooni, vabaduse ja realiseerimise teele.

Valige kaart, avage end valgustatud kujunditele ja sõnumitele ning laske nende tervendaval energial äratada teie sisemised tõed, rahu ja õnnistused.

Autori kohta natukene rohkem:
Kanadast Quebecist pärit erakordselt andekas ja rahvusvaheliselt tunnustatud kunstnik Mario Duguay omab imelist kingitust puudutada oma töö kaudu inimeste südameid. Juba noorest peale püüdis ta avastada oma identiteeti ja anda oma elule mõtet, kasutades samas ära oma loomulikku kunstiannet. Tema isiklik eneseavastamise teekond on viinud ta välja arendama ainulaadse stiili, mis on täis vaimu, armastuse, tervenemise ja rahu vibratsioone. Mõnede sõnul on Mario maalid, muusika ja vaimsed arusaamad „Valguse sõnumitoojaks” suurepärane kingitus ning lootuse ja inspiratsiooni allikas pidevalt muutuvas maailmas.

Lisateave kirjastuse Blue Angel kohta
Blue Angel Publishing on Austraalias asuv ülemaailmne kirjastus- ja salvestusettevõte, mis toodab kauneid väljaandeid, nagu oraakli- ja tarokaarte, muusika- ja meditatsiooni-CD-sid, kunstitrükke ja muid vaimu-keha-vaimuvälja tooteid. 1997. aastal spetsialiseerunud raamatupoe ja kunstigaleriina alustanud nende esimene väljaanne oli Toni Carmine Salerno universaalne armastuse oraakel. Sellest ajast saadik, 2001. aastal, on nad kiiresti arenenud ülemaailmseks kirjastusettevõtteks; Lisaks väikesele butiigile on nad nüüd sõltumatu kirjastus ja paljud nende väljaanded on tõlgitud enam kui 15 keelde. Andekate ja loominguliste kunstnike kollektsiooniga pardal on nende eesmärk inspireerida inimesi oma kingitustega. “Meie südamesoov on pakkuda inimestele lootust, pakkuda nende eluks nii maist kui vaimset juhatust”

Omadused:

Kaardikomplekt sisaldab 54 kaarti.
Kaardi suurus: 7.8 x 17 cm
Tarokaartide karbi mõõt: 8.89 x 17.78 cm (3.5“ x 7″)
Kaardipaki kaal: 406 g.
Paberkaardid on kaetud plastikuga.
Valmistatud Hiinas.
100% originaal toode.